Nieuwe serie tennislessen

Op 6 maart gaat een nieuwe serie van 15 tennislessen van start. De maandagavond is weer de vaste lesavond. De lessen staan onder deskundige leiding van Roel Tempel en Martijn van den Broek van “Tennisschool Joffe van der Heijden”. Roel Tempel gaat ons helaas per april verlaten voor een nieuw uitdaging bij Dukenburg Smash. Zijn opvolger heet Cas van de Vegt.

 

De lesgroepjes worden gevormd uit het totale aanbod van aanmeldingen, afkomstig van de vier samenwerkende verenigingen LTC Appal, ’t Heufke, De Gaensacker en LTC Horssen. Afhankelijk van de deelname wordt op alle vier parken een evenredig deel van het totale aantal lessen gegeven. De groepsgrootte is, naast het aantal inschrijvingen, afhankelijk van leeftijd en niveau en bedraagt maximaal acht personen.

 

De lessen voor junioren starten vanaf 16.00 uur en voor senioren vanaf 18.00 uur. De lessen duren steeds een uur. Om tot een optimale indeling te komen is het van belang om aan te geven als je op een bepaald tijdstip onmogelijk aanwezig kunt zijn, bijvoorbeeld i.v.m. school, andere sport of werk.

 

De kosten voor senioren bedragen 8,50 euro per les (totaal 127,50 euro). De kosten voor junioren bedragen 5 euro per les (totaal 75 euro). Het totale lesgeld wordt in maart via automatische incasso geïnd.

 

Als je aan de tennislessen wilt deelnemen, dan kun je tot zondag 19 februari aanmelden . Het lesprogramma wordt dan via de mail toegezonden.

 

Inschrijven tennisles