Nieuwe serie tennislessen najaar 2018

Beste tennisvrienden,

Op 3 september gaat een nieuwe serie van 14 tennislessen van start. De maandagavond is weer de vaste lesavond. De lessen staan onder deskundige leiding van Sven van Rijn en Jasper Theunissen van Tennisschool Joffe van der Heijden.

De lesgroepjes worden gevormd uit het totale aanbod van aanmeldingen, afkomstig van de vier samenwerkende verenigingen LTC Appal, ’t Heufke, De Gaensacker en LTC Horssen. Afhankelijk van de deelname wordt op alle vier parken een evenredig deel van het totale aantal lessen gegeven. De groepsgrootte is, naast het aantal inschrijvingen, afhankelijk van leeftijd en niveau en bedraagt maximaal acht personen.

De lessen voor junioren starten vanaf 16.00 uur en voor senioren vanaf 19.00 uur. De lessen duren steeds een uur. Om tot een optimale indeling te komen is het van belang om aan te geven als je op een bepaald tijdstip onmogelijk aanwezig kunt zijn, bijvoorbeeld i.v.m. school, andere sport of werk.

De kosten voor senioren bedragen 9 euro per les (totaal 126 euro). De kosten voor junioren bedragen 5 euro per les (totaal 70 euro). Het totale lesgeld wordt in oktober via automatische incasso geïnd.

Als je aan de tennislessen wilt deelnemen, dan kun je tot maandag 27 augustus aanmelden via degaensacker@gmail.com. Het lesprogramma wordt dan via de mail toegezonden.

Het Bestuur

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres (verplicht)

  PC + Woonplaats (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Geboortedatum (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Bij deze meld ik mee aan voor de eerstvolgende serie:

  Hieronder geef ik de tijden aan waarop ik op MAANDAG echt niet aanwezig kan zijn:
  15.00 uur16.00 uur17.00 uur18.00 uur19.00 uur20.00 uur21.00 uur22.00 uur

  Ik ga akkoord met automatische incasso van het verschuldigde lesgeld via IBAN:
  Naam rekeninghouder:
  Bankrekeningnummer:

  Uw bericht

  Neem onderstaande code over:
  captcha