Tennisles

Vanaf maart (als Covid-19 dit toelaat) gaat een nieuwe serie van 15 tennislessen van start. In verband met de beschikbaarheid van de tennisleraren wordt er zowel op maandag als dinsdag les gegeven. De lessen staan onder deskundige leiding van Sven van Rijn en Alex v. Duijvenvoorde.

De lesgroepjes worden gevormd uit het totale aanbod van aanmeldingen, afkomstig van de vier samenwerkende verenigingen LTC Appal, ’t Heufke, De Gaensacker en LTC Horssen. Afhankelijk van de deelname wordt op alle vier parken een evenredig deel van het totale aantal lessen gegeven.

De lessen voor junioren starten vanaf 17.00 uur en voor senioren vanaf 18.30/19.00 uur. De lessen duren steeds een uur. Om tot een optimale indeling te komen is het van belang om aan te geven op welke tijden je onmogelijk(!) aanwezig kunt zijn, bijvoorbeeld i.v.m. school, andere sport of werk.

De kosten voor senioren bedragen 10 euro per les. De kosten voor junioren bedragen 7 euro per les. Het totale lesgeld wordt via automatische incasso geïnd.

Voor inlichtingen en/of aanmelden kun je contact opnemen via degaensacker@gmail.com